Camping Gardameer

Camping Residence Onda Blu

Camping Residence Onda Blu is een mooie camping gelegen aan de westoever van het Gardameer op een prachtig groen park ten noorden gelegen van Manerba del Garda. Het groene park omvat ongeveer 30.000m2. Eén gedeelte van de camping is direct gelegen aan het meer.

Activiteiten camping Residence Onda Blu

Camping Residence Onda Blu heeft comfortabele vakantiewoningen en ook luxe stacaravan met een eigen terras. Het grote zwembad heeft een geweldig uitzicht over het mooie Gardameer. Naast dit zwembad is er ook een peuterbad waar de kleine kinderen heerlijk in rond kunnen dobberen. Tevens zijn er diverse speeltoestellen te vinden op camping Residence Onda Blu. Vanaf het verzorgde vakantiepark loopt u gelijk het uitgestrekte strand van het Gardameer op. Wilt u echte Italiaanse gerechten proeven, dan kunt u terecht bij het nieuwe restaurant van de camping.

Omgeving camping Residence Onda Blu

Camping Residence Onda Blu is een geweldige uitstapplaats voor veel verschillende uitstapjes. Zo ligt Gardaland dichtbij de camping. Gardaland is een prachtig pretpark voor u en uw kinderen. Tevens kunt u met een boot dat vanuit het plaatsje Manerba vaart een tocht maken langs alle havenplaatsjes aan het Gardameer. Hier kunt u genieten van de aangehavende en uitvarende bootjes. Bezoek ook eens de steden Romeo, Julia en Verona. Deze steden zijn zeker de moeite waard! Verder zijn er volop wandel- en fietsroutes in de buurt van camping Residence Onda Blu. Maar vergeet de markten van Desenzano en Salò niet!

Comments

comments

Camping Ondablu