Camping Gardameer

Camping Garda Village

Camping Garda village is een groot vakantiepark wat direct aan het Gardameer ligt. Het vakantiepark is groen aangelegd, waardoor er veel schaduwplekken zijn te vinden op camping Garda Village. Het is een complete vakantiepark met diverse faciliteiten. Buiten alle faciliteiten om heeft het vakantiepark een centrale ligging aan het Gardameer, wat mogelijkheden geeft voor verschillende uitstapjes.

Faciliteiten Garda Village

Op vakantiepark The Garda Village staat het hele gezin centraal. De faciliteiten zijn gericht op jong en oud, waardoor iedereen een topvakantie zal hebben. Er is een animatieteam aanwezig, er zijn sportfaciliteiten en ontspanningsfaciliteiten. Oftewel er is van alles te doen op The Garda Village camping. In het zwembad kunt u heerlijk ronddobberen en de kleinste kinderen kunnen heerlijk spelen in het kinderbad. Met verschillende watersportmogelijkheden zullen watersportliefhebbers zich uitstekend vermaken op het vakantiepark. Het verzorgde animatieprogramma van het animatieteam zorgt ervoor dat kinderen en volwassenen zich nooit zullen vervelen op vakantiepark The Garda Village. Tevens is er een oppasservice, kinderspeeltuin en een speelhal. Uw dagelijkse boodschappen kunt u halen op het vakantiepark zelf in de supermarkt. U kunt ook een hapje eten in het restaurant of een echte Italiaanse pizza halen bij de pizzeria.

Omgeving camping Garda Village

Camping Garda Village ligt net buiten het plaatsje Sirmione gelegen in een toeristisch gebied bij het Gardameer. Hierdoor zijn er veel mogelijkheden voor uitstapjes. Zo kunt u watersporten op het Gardameer of een bezoekje brengen aan diverse grote steden zoals Verona, Milaan en Brescia. Op ongeveer 2 kilometer afstand is een aanlegplaats voor boten. Hier kunt u genieten van prachtige aangemeerde boten. U kunt natuurlijk ook zelf een boot huren. Niet ver vanaf de camping vindt u Gardaland, het grootste pretpark van van Italië. Een tripje naar dit pretpark loont ook zerker de moeite. Voor u en voor u kinderen. Kortom een tal van mogelijkheden om te genieten van een vakantie op camping Garda Village.k

Comments

comments