Camping Gardameer

Camping Eden

Camping Eden, ten zuidwesten van het Gardameer dichtbij het plaatsje Salo, staat bekend om zijn prachtige, kleurrijke vergezichten en bloeiende natuur. Op de terrassencamping vindt u een perfecte mix van gezelligheid, rust en natuur. Vanaf de camping heeft u een prachtig uitzicht over het Gardameer.

Faciliteiten camping Eden

Camping Eden beschikt over prima sanitaire voorzieningen en er is een restaurant waar u heerlijke Italiaanse gerechten kunt bestellen of heerlijk kunt genieten van een goed glas wijn.  Als u verder naar beneden richting het meer loopt vindt u ook diverse restaurants waar u heerlijke vis kunt eten of één van de overige Italiaanse gerechten.

De camping heeft een prachtig zwembad met een glijbaan van maar liefst 60 meter. Er is een animatie die activiteiten organiseren voor kinderen van alle leeftijden.

Omgeving camping Eden

In de omgeving van camping Eden vinden cultuurliefhebbers veel interessante bezienswaardigheden zoals olijfolie- en wijnproeverijen en nog echt Italiaanse restaurantjes. Dit geeft u de kans om echt de sfeer van Italië te kunnen proeven. Een klein wandelingetje voert u naar het dorpje Portese. Hier vindt u een prachtige haven. In deze haven kunt u de boten nemen naar vele plaatsen aan het Gardameer, zoals Sirmione, Garda en Lazise. Zeer de moeite waard om te bezoeken en is gelegen dichtbij het stadje Salo. Dit overigens ook een prachtige stad om te bezoeken. Het staat bekend als een van de mooiste badplaatsen aan het Gardameer en heeft een prachtige boulevard. Hier kunt u urenlang rond struinen en genieten van een glas wijn op de prachtige terassen. Ook zijn er vele restaurantjes te vinden waar u heerlijk kunt eten. Eten en drinken doet u hier altijd met een prachtig uitzicht op het Gardameer. Vergeet niet om, naast een aantal historische bezienswaardigheden, een van de ijssalons en souvenirwinkeltjes aan de gezellige boulevard te bezoeken.

Comments

comments

Camping eden