Camping Gardameer

Camping Butterfly

Camping Butterfly ligt direct aan de oever van het Gardameer in Peschiera del Garda. De camping is idyllisch gelegen in een rustige omgeving midden in de groene weides. De camping houdt rekening met jong en oud!Zo is er een leuk zwembad, maar is er ook een peuter zwembad. Zo kan jong en oud zich vermaken in het verkoelende water. Echter zijn gebruikers van deze zwembaden wel verplicht een badmuts op te doen. In de avonden worden de gasten op camping Butterfly vermaakt met gezellige muziekavonden. De kinderen kunnen terecht bij de mini club, waar ze met hun leeftijdsgenootjes heerlijk kunnen spelen. U kunt gebruik maken van de tafeltennis tafel, volleybalveld, voetballen en nog veel meer! Kinderen kunnen zich overdag vermaken in de tv ruimte of computer- en videospelletjes doen.

Faciliteiten camping Butterfly

Op camping Butterfly vindt u een fietsverhuur. U kunt hier een fiets huren om prachtige fietstochten te maken over charmante landweggetjes en idyllische weides. De kleinschalige camping heeft alles voor een vakantie vol met ontspanning en rust. Restaurant/pizzeria Basilico ligt op camping Butterfly. Hier kunt u de beste wijnen uit de streek proeven, maar u kunt ook genieten van de overheerlijke gerechten.

Omgeving camping Butterfly

Camping Butterfly bevindt zich in de buurt van de steden Verona en Mantova. Naast alle faciliteiten op de camping kunt u ook genieten van alles wat deze mooie steden te bieden hebben. Verona is de stad van Romeo en Julia, het beroemde liefdes koppel van Shakespeare. In Verona vindt u alle romantiek van dit liefdeskoppel terug in de stad. Het beroemde balkon, het graf van Julia en de kerk waar het liefdeskoppel elkaar het jawoord gaf. Kortom voor een romantische dag looft het de moeite om de prachtige stad Verona te gaan bezichtigen. Naast de romantiek vindt u ook het amfitheater de Arena. Na het Colosseum is dit is het meest bekende amfitheater uit de Romeinse tijd. De stad Mantova staat bekend om haar prachtige monumenten en kunst werken. Er zijn prachtige kerken, paleizen en theaters te vinden.

Comments

comments