Camping Gardameer

Camping San Francesco

Camping San Francesco is een gezellige familiecamping aan het Gardameer. Het is een levendig vakantiepark, direct aan het strand van het Gardameer met prima faciliteiten. De ideale vakantiebestemming voor u en uw gezin. Op camping San Francesco vindt u alles wat een camping vakantie tot een succes maakt.

Faciliteiten camping San Francesco

De camping heeft 4 grote openluchtzwembaden en een klein aquapark met nog eens 4 zwembaden en 2 glijbanen. U kunt op het prachige zonneterras naast het zwembad genieten van de Italiaanse zon. Voor sportliefhebbers heeft camping San Francesco ook een ruim aanbod, zo is er een fitnessruimte en zijn er diverse andere faciliteiten, zoals minigolf, tafeltennis, tennis, een basketbal-, voetbal en volleybalveld. Verder kunt u dichtbij de camping kanoën, waterfietsen of en gewone fiets huren om de omgeving te verkennen.Op de camping bevindt zich een restaurant, een zelfbedieningsrestaurant, een pizzaria, een snackbar en een gezellige bar. Tevens is er een kleine supermarkt op de camping aanwezig waar u dagelijks uw boodschappen kunt doen.

Omgeving camping San Francesco

De camping ligt nabij Desenzano del Garda dit is een prachtige badplaats aan de zuidkant van het Gardameer. Het is een historische stad waar veel te bezichtigen is. Er zijn veel restanten te vinden uit de romeinse tijd. Een van deze restanten is een prachtige villa, waar nu een museam van gemaakt is. Andere prachtige steden in de buurt van camping San Francesco zijn de Verona en Milaan. Het kost u minder dan twee uur tijd om deze steden te bereiken vanaf camping San Francesco. Verona staat bekend om zijn prachtige Amphitheater en Milaan heeft meerdere prachtige oude gebouwen, waaronder bijvoorbeeld de Dom van Milaan. Verder is Milaan natuurlijk de modestad van Europa. Een ideale gelegenheid dus om eens lekker te gaan shoppen. Bezoek bijvoorbeeld de twee grootste warenhuizen van Milaan, Coin en La Rinascente.

Comments

comments