Camping Gardameer

Camping Zocco

Camping Zocco is een familiecamping direct gelegen aan de oever van het Gardameer tussen de plaatsjes Moniga en Manerba. Bij het privé strand van de camping vindt u rijk begroeide terrassen, waar u een heerlijk drankje kunt drinken. Camping Zocco is door de ANWB erkend.

Activiteiten op camping Zocco

Op camping Zocco komen sportliefhebbers aan hun trekken. Zo zijn er verschillende sportfaciliteiten te vinden op de camping als tennis en jeu de boules. Tevens is er een recreatieruimte waar de kinderen zich de hele dag kunnen vermaken. Ze kunnen hun energie eveneens kwijt in de speeltuin en speelweide. Verkoeling is te vinden in het zwembad. Het zwembad heeft overigens een kinderbad en een heerlijk zonneterras. Twee keer per week is er animatie op camping Zocco. De animatie is vooral gericht op de kinderen. Gezellig een hapje eten in het restaurant of een heerlijke pizza halen bij de pizzeria kan allebei op de camping. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de supermarkt op de camping. De supermarkt beschikt over een klein assortiment.

Omgeving camping Zocco

Er zijn veel mogelijkheden voor uitstapjes in de buurt van camping Zocco. U kunt gezellig flaneren op de boulevard van Salò of de gezellige markten van Desenzano del Garda bezoeken. Maak ook eens een prachtige boottocht over het Gardameer wat u langs boeiende havenplaatsjes vaart. Het bekende pretpark Gardaland is ook in de buurt.

Comments

comments

Camping Zocco