Camping Gardameer

Camping Le Palme

Camping Le Palme is een prachtige en gemoedelijke camping in Pacengo. Camping Le Palme heeft een prachtige ligging direct aan het Gardameer. De camping ligt op ongeveer 3 kilometer afstand van het plaatsje Lazise.

Faciliteiten camping Le Palme

Op camping Le Palme is een whirpool aanwezig voor de optimale ontspanning. Het zwembad met waterglijbaan zorgt voor veel zwemplezier voor jong en oud. Voor de allerkleinste onder ons is er een leuk peuterbad. Voor nog meer verkoeling en zwemplezier kunt u terecht bij het aanliggende recreatie plas/meer. Camping Le Palme geeft u de mogelijkheid om te windsurfen en om te waterskiën. Dit kan op het aanliggende meer, waar u de surfplanken en waterski’s kunt huren. Tevens beschikt de camping over een speeltuin waar uw kinderen heerlijk kunnen spelen met hun leeftijdsgenoten. Het sportterrein zorgt ervoor dat ook de oudere kinderen en volwassenen niet stil hoeven te zitten. Het animatieteam verzorgd een dag vullend animatie programma wat u de hele dag bezig zal houden met leuke spelletjes en activiteiten. Voor uw conditie hoeft u dus niet te vrezen. Voor de echte Italiaanse sfeer kunt u heerlijke Italiaanse pizza’s halen bij de pizzeria op de camping. De snackbar biedt de mogelijkheid voor een snelle hap en bij het restaurant kunt u terecht voor een gezellig avondje sfeer proeven.

Omgeving camping Le Palme

Om te genieten van het prachtige Italiaanse landschap kunt u het plaatsje Lazise bezoeken. Deze plek staat bekend om haar vele olijfbomen. Ook vindt u in de stad vele amusementsparken, zoals waterparken, pretparken en theaters. Rondom het stadje staan nog steeds de oude stadsmuren overeind. Als u de stad binnen gaat, komt u door een van de drie stadspoorten. Ook een prachtige bezienswaardigheid van dit stadje. Ook kunt u er het Scaligeri-kasteel en de San Niccolo bezichtigen. De San Niccolo is een prachtige kerk.

Comments

comments

lepalme