Camping Gardameer

Camping Europa Silvella

4 sterren camping Europa Silvella ligt in de buurt van San Felice del Benaco, direct aan het Gardameer, met een idyllische ligging tussen citrus-, olijf- en vijgenbomen.

Faciliteiten camping Europa Silvella

Camping Europa Silvella lig aan de westkant van het Gardameer en is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen van alle leeftijden. Het is zodoende een zeer kindvriendelijke camping met een eigen strand direct aan het meer. In de omgeving van de camping kun je diverse sporten beoefenenm zoals o.a. zeilen, waterfietsen en wandelen. Als u liever een duik neemt in het zwembad i.p.v. het meer dan is die mogelijkheid er ook. Er is een prachtig zwemparadijs met een jacuzzi op de camping. Tevens is er WiFi op de camping, ook aan het zwembad. Naast het zwembad kunt u in het restaurant heerlijk
genieten van een Italiaanse maaltijd of een drankje op het terras.

De camping is langs de paadjes en lanen grotendeels fraai begroeid met o.a. magnolia’s, eiken en olijfbomen. In het hoogseizoen organiseert een animatie team van de camping talloze activiteiten voor alle leeftijden.

Omgeving camping Europa Silvella

In de omgeving van camping Europa Silvella kunt u prachtig wandelen en fietsen. Vanuit Malcesine kunt u met de kabelbaan naar één van de hoogste bergen in de regio, de beroemde ‘Monte Balod’. Op 4 kilometer afstand van camping Europa Silvella ligt het Plaatsje Salo. Dit is een toeristische trekpleister vanwege haar prachtige monumenten. Hierbij is Salo ook een van de meest prachtige en luxieuze badplaatse aan het Gardameer. Dit komt vooral door de prachtige boulevard met haar prachtige kroegjes en winkeltjes. Salo biedt daarnaast ook een prachtig uitzicht op de aangemeerde bootjes. Andere bezienswaardigheden in Salo zijn de Santa Maria Annunziata en de Palazzo del Podesta. De Santa Maria Annunziata is de dom van Salo en is een must see voor de cultuur liefhebber. De Palazzo del Podesta is een opnieuw opgebouwd raadshuis en is ook een echte trekpleister voor de cultuurliefhebbers.

Comments

comments

Camping Europa Silvella