Camping Gardameer

Camping Wien

Camping Wien ligt direct aan het mooie Gardameer. Het is een rustige familiecamping met een echte Italiaanse sfeer. Doordat de camping direct toegang tot het strand biedt, een centrale ligging aan het Gardameer heeft en een prachtig zwembad heeft is dit de ideale camping voor zon- en waterliefhebbers!

Activiteiten camping Wien

Op camping Wien zijn veel schaduwrijke plaatsen te vinden, doordat het een groen aangelegde camping is. Naast de schaduwrijke plaatsen kunt u ook heerlijk afkoelen in het mooie zwembad of in het Gardameer. Naast het zwembad is er ook nog een kinderzwembad speciaal voor de allerkleinste. Als u een drankje drinkt of een hapje eet op het terras van de camping heeft u een prachtig uitzicht over het Gardameer. Verder kunt u echte Italiaanse pizza’s halen op camping Wien. Als u toch zelf wilt koken, dan kunt u terecht bij de supermarkt op de camping. De campingsupermarkt heeft een klein assortiment voor al uw dagelijkse boodschappen. Uw kinderen kunnen vertier vinden in de speeltuin of bij het animatieteam. Op camping Wien heeft de animatie in juli en in augustus een vol animatieprogramma.

Omgeving camping Wien

Door de centrale ligging aan het Gardameer van camping Wien heeft u veel mogelijkheden voor uitstapjes. Zo kunt u een dag het pretpark Gardaland, waar uw kinderen een topdag zullen beleven! Dit is van de mooiste pretparken van Europa. Het heeft meer dan vijftig attracties en deze attracties zijn erg populair onder de bezoekers. Van de vijftig attracties zijn de vier grote achtbanen toch wel het populairst. Ook de wildwaterbaan is erg populair onder de bezoekers. Tevens zullen uw kinderen het waterpretpark CanevaWorld ook geweldig vinden. Voor gezellige marktjes kunt u naar Peschiera del Garda. Hier is elke week een leuke markt vol gezelligheid. Hier kunt u heerlijk rondstruinen en genieten van de Italiaanse sfeer.

Comments

comments