Camping Gardameer

Camping Weekend

Camping Weekend gelegen in San Felice del Benaco dichtbij en kiezelstrand van het Gardameer is een door de ANWB erkende familiecamping. De camping ligt te midden van olijfgaarden en wild begroeide hellingen. Vanaf de camping bent u zo bij de prachtige baai van Barbarano. Tevens heeft de camping een Nederlandse directie.

Activiteiten camping Weekend

De diverse faciliteiten van camping Weekend zorgen er voor dat de camping al jaren wordt beoordeeld met vier sterren. Zo is er een prachtige zwembad te vinden met een kinderbad voor de allerkleinste. Een speeltuin waar uw kinderen heerlijk kunnen spelen met leeftijdsgenootjes. Proef de heerlijke gerechten in het restaurant van de camping of drink een drankje bij de sfeervolle bar. De hele dag door worden er verschillende activiteiten georganiseerd door het animatieteam. Zo is er een dagelijkse miniclub, een minidisco, kunt u meedoen aan de luchtbeddenrace of meedoen aan de gezellige playbackshow. De animatie spreekt Nederlands, waardoor uw kinderen makkelijk kunnen deelnemen aan de verschillende activiteiten.

Omgeving camping Weekend

In de nabije omgeving van camping Weekend kunt u gezellige uitstapjes maken. De diverse fiets- en wandelroutes door de groene weides en bergen kunt u genieten van de idyllische plekjes die u tegen komt. De markten in de plaatselijke plaatsjes zoals Salò en Desenzano del Garda zijn ook een bezoekje waard. Maak ook eens een gezellige boottocht over het Gardameer.

Comments

comments

Camping Weekend