Camping Gardameer

Camping Toscolano

Camping Toscalano in het gelijknamige Toscalano-Maderno ligt direct aan het Gardameer. De camping ligt niet alleen direct aan het Gardameer, ook ligt de camping direct aan de rivier. Toscalano ligt in de tuin van een 14e eeuws klooster, op een prachige plek tussen de bloemen en bomen. Hier heeft u aan de ene kant een prachtig uitzicht over de toppen van de Dolomieten en aan de andere kant over het helderblauwe Gardameer.

Activiteiten camping Toscolano

Camping Toscalano is een gezellige familiecamping met een mooi openluchtzwembad en een privéstrand aan het zeer populiare Gardameer. De camping heeft naast het openluchtzwembad met bubbelbad een tuin met ligstoelen. Ook is er een tennisbaan, klein voetbalveld en Duitstalige animatie. Vanaf het zwembad heeft u een prachtig uitzicht over de toppen van de Dolomieten en aan de andere kant over het helderblauwe Gardameer. Met name het zwembad, het restaurant en de bar die u vindt in één van de kloostergebouwen geven de camping een echte Italiaanse sfeer.

Omgeving camping Toscolano

Camping Toscolano ligt direct aan het Gardameer, met een eigen privéstrand. Het gezellige centrum van Toscolano ligt op ca. 500 m. In de omgeving is van alles te doen, bezoek een het heerlijke brede zandstrand en de prachtige boulevard in Maderno en maak een boottocht over het prachtige meer. Een andere optie is een dagje rond te lopen in het gezellige Limone sul Garda of het bergdorpje Caino, dat schilderachtige vergezichten biedt over het meer.

Comments

comments