Camping Gardameer

Camping San Benedetto

Camping San Benedetto is een echte familiecamping waar het hele gezin zich zal vermaken. Met het Gardameer dichtbij de camping heeft u mogelijkheid voor diverse soorten watersport. Camping San Benedetto beschikt over zoveel faciliteiten dat u de camping niet hoeft te verlaten om plezier te hebben.

Activiteiten camping San Benedetto

Camping San Benedetto beschikt over verschillende zwembaden waar u een heerlijk verfrissende duik kunt nemen, maar u kunt ook naar het Gardameer voor diverse watersportmogelijkheden. De verschillende sportmogelijkheden zorgen ervoor dat de sportliefhebber niks te klagen heeft op camping San Benedetto. Zo kunt u Kanoën fietsen huren of deelnemen aan de verschillende sport activiteiten. Maar aan de allerkleinste wordt ook gedacht op de camping. Zo kunnen de kinderen lekker ronddobberen in het kinderbad, ze kunnen lekker spelen met leeftijdsgenootjes in de mini club. De animatie zorgt ervoor dat u en uw kinderen zich nooit hoeven te vervelen tijdens u verblijf op de camping. En ook het restaurant denkt aan de kinderen in het hoogseizoen. Zo kunnen de kinderen in het hoogseizoen een speciaal kindermenu halen in het restaurant. Maar het restaurant denkt ook aan u! Zo kunt u in het restaurant heerlijke visspecialiteiten krijgen naast de andere lekkere gerechten.

Omgeving camping San Benedetto

Camping San Benedetto is centraal gelegen voor diverse uitstapjes. U kunt naar de leuke marktjes in Peschiera del Garda. Hier kunt u eveneens de boot nemen voor leuke boottochten over het Gardameer. Maar ook het waterpretpark Canevaworld en het pretpark Gardaland mag u niet aan u voorbij laten gaan.

Comments

comments