Camping Gardameer

Camping La Rocca

Camping La Rocca ligt tussen de twee plaatsen Garda en Bardolino, direct aan het Gardameer. Het is een terrassen camping met prachtige uitzichten over het Gardameer. De camping la Rocca bestaat uit een hoger en lager gelegen gedeelte welke met elkaar verbonden zijn met een tunneltje.

Faciliteiten camping La Rocca

Op het hoger gelegen gedeelte van camping la Rocca ligt het zwembad met kinderbad en jacuzzi, waar u een panorama uitzicht heeft over het prachtige Gardameer. In de buurt van het zwembad ligt tevens een zandstrandje.Op het lager gelegen gedeelte van de camping zijn de overige faciliteiten aanwezig, waaronder een restaurant/ pizzaria, een minimarkt en vele sportfaciliteiten, zoals bijvoorbeeld een voetbalveld, volleybalveld en een tennistafel. Voor de kleintjes staat er een animatieteam klaar met een miniclub en ’s avonds vinden er shows en andere animatie- activiteiten plaats.

Omgeving camping La Rocca

Vanaf camping La Rocca kunt u via het meer naar de dorpjes Garda en Bardolino wandelen. Hier kunt u heerlijk over de boulevard slenteren en genieten van een Italiaanse espresso of een goed glas Italiaanse wijn. Verder zijn in de buurt de pretparken Gardaland, Movieland studios en waterpark Caneva World Resort. U kunt tevens een fiets huren om de prachtige omgeving van camping La Rocca verder te ontdekken.

Comments

comments

Camping La Rocca