Camping Gardameer

Camping Fornella

Camping Fornella ligt prachtig verscholden tussen de wijngaarden dichtbij San Felice del Benaco aan het Gardameer. Het is een echte familiecamping en geschikt voor gezinnen met kinderen van alle leeftijden.

Faciliteiten camping Fornella

De camping is voorzien van uitstekende faciliteiten, waaronder een prachtig kiezelstrand direct aan het Gardameer en een groot zwembad. Aan het zwembad kunt u heerlijk relaxen in een strandstoel en genieten van de prachtige ambiance. De kleintjes kunnen zich heerlijk vermaken in het kinderbad, terwijl u een duik neemt in het prachtige grote zwembad. De kleintjes kunnen zich tevens uitleven op het grote speelterrein op de camping.

Omgeving camping Fornella

Direct naast camping Fornella ligt een prachtig privékiezelstrand vanaf waar u bijvoorbeeld kunt surfen, zeilen en waterfietsen. Naast sportieve activiteiten kunt u ook heerlijk relaxen op camping Fornella, bijvoorbeld in het restaurant, waar u tevens heerlijk eten kunt krijgen en kan genieten van een prachtig uitzicht over het Gardameer. Op de camping zelf kunt u ook tal van sportieve activiteiten beoefenen, zoals bijvoorbeeld voetbal, tennis en volleybal. Vanaf de camping worden ook diverse excursies georganiseerd in de omgeving, bijvoorbeeld naar een wijnproeverij.

De omgeving van camping Fornella is prachtig, de westkant van het Gardameer is net wat rustiger dan het zuidelijke deel en dat merkt u gelijk. Maak een prachtige wandel- of fietstocht in de omgeving of rijdt met de auto de bergen in om aldaar te genieten van het prachtige uitzicht over het Gardameer.

Comments

comments

Camping Fornella