Camping Gardameer

Camping Fontanelle

Camping Fontanella is een rustige familiecamping in Moniga del Garda aan het Gardameer. Het uitzicht vanaf camping Fontanella is fenomenaal: u kijkt uit over het schiereiland van Sirmione, waar u tevens per boot naartoe kunt. ’s Avonds is het uitzicht helemaal spectaculair en kunt u genieten van de duizenden lichtjes aan de overkant van het Gardameer.

Faciliteiten camping Fontanelle

Bij een echte familiecamping hoor uiteraard een prachtig zwembadcomplex en ook een animatie team dat dagelijks een animatieprogramma verzorgt. Overige faciliteiten op camping Fontanella zijn o.a. bar, restaurant, maar u kunt er ook een waterfiets huren om lekker een dagje over het meer te varen.

Omgeving camping Fontanelle

In de omgeving van camping Fontanelle kunt u met de kinderen een bezoek brengen aan Gardaland of Canevaworld, of aan de mooie dierentuin Bussolengo. Een dagje naar Verona behoort ook zeker tot de opties, was het niet alleen om een bezoek te brengen aan het eeuwenoude amfitheater. Of wat te denken van de modestad Milaan met zijn prachtige Dom en vele winkeltjes om een dagje heerlijk te winkelen. Ook kleinere steden zijn een bezoekje waard, zoals het dorp Moniga del Garda dat op één kilometer afstand ligt van de camping, of de pittoreske plaatsjes Salo, Lazise, Pesshiera del Garda en Sirmione.

Comments

comments

Camping Fontanella