Camping Gardameer

Camping Eurocamping

Camping Eurocamping ligt direct aan het Gardameer. U kunt hier heerlijk genieten van de camping en zijn omgeving met wijn- en olijfgaarden.

Faciliteiten camping Eurocamping

De camping heeft een heerlijk zwembad met fonteinen, waar u tijdens een warme zomerdag een lekker duik kan nemen. De camping ligt dichtbij het haventje van Pacengo waar u ’s avonds een prachtige wandeling naartoe kunt maken. Verder is er op de camping een pizzaria aanwezig, waar u tevens aan de bar kunt genieten van een aperatiefje. Een prachtige plek tijdens zonsondergang, u kunt de zon hier in het meer zien zakken. Voor de kinderen is er van alles te doen, zo verzorgt het animatie team een uitgebreid animatieprogramma, met diverse activiteiten zoals knutselen, playbackshows en sportwedstrijden. Aan het Gardameer zijn ook tal van watersportmogelijkheden, zoals jetski, zeilen, parasailen, surfen, etc. Ook kunt u uw eigen boot meenemen.

Omgeving camping Eurocamping

In de buurt van de camping bevinden zich diverse attractieparken, zoals bijvoorbeeld Gardaland en Canevaworld. Verder kunt u in de omgeving prachtig wandelen, fietsen of één van de pittoreske plaatsjes bezoeken, zoals Lazise, Sirmione, Pesshiera del Garda of Salo. Iets verder van het Gardameer kunt u de prachtige stad Verona bezoeken, dat bekend staat om zijn eeuwenoude amphitheater of Milaan met de bekende Dom van Milaan. Geniet van Camping Eurocamping en omgeving met het hele gezin.

Comments

comments

Camping Eurocamping