Camping Gardameer

Camping Baia Verde

Camping Baia Verde in Manerba del Garda is een prachtig gelegen camping en is zeer geschikt voor gezinnen. De camping is direct gelegen aan het Gardameer, hier vindt u de rust en ontspanning die u tijdens een vakantie wenst. De camping heeft werkelijk alles te bieden voor zowel jong als oud.

Faciliteiten camping Baia Verde

De camping Baia Verde beschikt over een enorm zwembadcomplex met maarliefst 3 zwembaden, waaronder een groot lagunezwembad van ca. 375 m2. Er is een verwarmd zwembad met onderwater massage en een kinderzwembad. D camping heeft een restaurant, pizzaria, bar en een kleine supermarkt voor de dagelijkse boodschappen.

Omgeving camping Baia Verde

De camping Baia Verde is gelegen in de baai van Manerba del Garda, een rustig dorpje ten zuidwesten van het Gardameer. Rondom de camping kunt u volop genieten van uw vakantie. Vanaf de camping kunt u bijvoorbeeld direct naar het strand van het Gardameer lopen. Tevens ligt op steenworpafstand van de camping het pretpark Gardaland, wat u kinderen fantastisch zullen vinden. Of wat dacht u van een boottocht naar de pittoreske havenplaatsjes Lazise en Garda, aan de overkant van het Gardameer.

Ook op de camping zelf kunnen de kinderen zich goed vermaken. Er is o.a. voet- en volleybalveld, er is een speeltuin en een tafeltennistafel. Tijdens het hoogseizoen is er een animatie programma, waar de kinderen van kunnen genieten. Kortom, alles is aanwezig op camping Baia Verde voor een heerlijke vakantie.

Comments

comments

Camping Baia Verde