Camping Gardameer

Camping Altomincio

Camping Altomincio vindt u aan het Gardameer in de buurt van Verona. De camping staat bekend als een echte familiecamping. Het vakantiepark bevat veel faciliteiten, waar iedereen gebruik van mag maken.

Activiteiten op camping Altomincio

Door de verschillende activiteiten die worden georganiseerd door het animatie team heeft u altijd iets te doen! Het animatie programma is geschikt voor jong en oud. De animatie is de hele dag door actief. Camping Altomincio is ideaal gelegen om veel verschillende uitstapjes te maken naar verschillende authentieke stadjes en/of pretparken. Op de camping zijn geen auto’s toegestaan, hierdoor heerst er op de camping een veilige sfeer en kunnen kinderen vrij rond dwarrelen. Kind is koning op camping Altomincio! Naast het animatieteam is er nog meer vermaak te vinden in het prachtige waterparadijs. Het waterparadijs bevat een mooi laguna zwembad met verschillende waterglijbanen. Er is tevens een olympisch zwembad, een stroomversnelling en leuke watertoestellen. De hele dag door kunt u deelnemen aan verschillende activiteiten zoals, beachvolleybal, minigolf, mini voetbal en nog veel meer! ’s Avonds kunt u genieten van gezellige shows tot aan schuimparty’s. Uw dagelijkse boodschappen kunt u halen bij de supermarkt op de camping. Op camping Altomincio kunt u tevens gezellig uit eten in het sfeervolle grillrestaurant. Afhaaldiners kunt u halen in het afhaalrestaurant.

Omgeving camping Altomincio

In de buurt van Altomincio liggen een aantal prachtige steden die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken. Verona, Brescia, Modena en Mantova zijn bijvoorbeeld prachtige steden. Ook de bekendere steden van Italië , zoals Milaan en Venetië liggen nog aardig in de buurt van Camping Altomincio. Als u hier een dagje vooruit trekt zijn deze steden prima te bezoeken. In Milaan, dé modestad van Europa kunt u shoppen op een hele andere manier ervaren. Hier vindt u de mooiste en grootste winkels waar u uren kunt rondstruinen.

Comments

comments